Over mij

Aaangepast DSC3427 372x372“ Ik wil een zichtbare bijdrage leveren aan het wonen en welzijn van anderen”

In januari 2016 startte ik mijn eigen bedrijf. Hiermee heb ik de mogelijkheid gecreëerd om mijn ervaring als makelaar op een geheel andere wijze in te zetten. Zo begeleid ik mensen in het traject van verhuizen en help ik alle voorkomende vraagstukken rondom “wonen” op te lossen. En dat in de breedste zin.

Daarbij richt ik mij primair op mensen die hun hulpvraag niet bij een partner of kinderen kunnen of willen neerleggen. Echt iets voor deze mensen betekenen, dat geeft een extra dimensie aan mijn werk. Iets waar ik naar op zoek was.

Referentie van een weduwe, leeftijd 80+ :
“Ik denk er over na om te gaan verhuizen. Ellen is voor mij een klankbord waar ik mijn plannen mee deel. Ik ervaar haar als deskundig, zeer betrouwbaar en meedenkend. Ik vind haar erg plezierig in de omgang en ze heeft heel veel geduld”.

Referentie van een echtpaar zonder kinderen:
“Het geeft ons veel rust dat we nu onze nalatenschap, met daarin o.a. ons appartement,  hebben vastgelegd. Als ons wat overkomt hebben we in Ellen, als testamentair executeur, een betrokken deskundige gevonden”.

Referentie van een echtpaar met kinderen in het buitenland:
” Als wij voor een half jaar in het buitenland verblijven, is het erg prettig dat Ellen onze woning in Nederland in de gaten houdt”.